Tillsyn i teori och praktik 7,5 hp

Kursen riktar sig till myndigheter och enheter med gransknings- och tillsynsuppdrag. Kursen Tillsyn i teori och praktik 7,5 hp är en forskningsbaserad och praktiknära utbildning som:

* utvecklar och stärker kursdeltagarens professionella roll som tillsynare;
* problematiserar och sätter in tillsynsuppdraget i ett samhällspolitiskt sammanhang;
* utvecklar kursdeltagarens möjligheter att reflektera över och kritiskt granska val av tillsynstema och tillsynsmetoder i det praktiska tillsynsarbetets olika faser, och;
* tar kursdeltagarens kunskaper i anspråk för en aktiv undervisningsform.

Förvaltningshögskolans tillsynsutbildningar är de enda i sitt slag i Sverige, och har även fått stor uppmärksamhet i övriga Norden. Kursen har givits under åtskilliga år med mycket goda resultat, bland annat i samarbete med Tillsynsforum.

För mer information kontakta:

Kursansvarig Vicki Johansson, professor 031-786 1596
e-post: vicki.johansson@spa.gu.se

Studierektor Oskar Svärd, 031-786 4485
e-post: oskar.svard@spa.gu.se

Nästa kursstart januari 2019

Kursen Tillsyn i teori och praktik startar nästa gång den 31 januari 2019. Anmälan görs senast den 11 januari 2019 genom att fylla i och skicka in blanketten för intresseanmälan nedan.

Vid frågor kontakta Oskar Svärd på 031-786 4485 eller oskar.svard@spa.gu.se.

Intresseanmälan: Tillsyn i teori och praktik VT19

Preliminärt schema VT19 Integritetspolicy