Tidigare kurser/program vid Förvaltningshögskolan

Sedan 2012 ges inte några kurser i Hälso- och sjukvårdsadministration på Förvaltningshögskolan. Har du frågor om programmet är välkommen att kontakta utbildningsansvarig Malgorzata Erikson.

Förvaltningsprogrammet var ett fyraårigt program i offentlig förvaltning med fokus på samhällsutveckling, välfärd, demokrati och effektivitet. Programmet har ersatts av kandidat- respektive masterutbildningarna i offentlig förvaltning. Har du frågor om programmet är välkommen att kontakta utbildningsansvarig Malgorzata Erikson.

Sidansvarig: Henrik Sandgren|Sidan uppdaterades: 2018-03-21