Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Studievägledning

Vid Förvaltningshögskolan erbjuds studievägledning för dig som är student eller vill börja studera hos oss. Kontaktuppgifter för studievägledning ser du här till höger.

Vid Göteborgs universitet erbjuds du som student även stöd i form av språkhandledning och särskilt stöd finns att få för dig med funktionsnedsättning.

Språkhandledning

Samhällsvetenskapliga fakulteten erbjuder språkhandledning i svenska och engelska. Samtliga studenter som studerar på fakulteten kan utnyttja dessa tjänster. Språkhandledningen ges individuellt eller i mindre grupper. Läs mer här.

Studera med funktionsnedsättning

Studenter som behöver särskilt stöd för att kunna genomföra sina studier kan få hjälp med det. Bedömningen av hjälpbehovet sker individuellt och med hänsyn till funktionsnedsättningen och undervisningens upplägg. Universitetet kan till exempel erbjuda teckenspråkstolkar, arvodera lektörer, ge möjlighet till hjälp med anteckningar, ge stödundervisning samt anställa assistenter åt rörelsehindrade studenter. Läs mer här.

Servicecenter

Servicecenter är din ingång till universitets tjänsteutbud. På Servicecenter hämtar du också ut skriftliga uppgifter och tentamen. Läs mer här.

Sidansvarig: David Karlsson|Sidan uppdaterades: 2016-02-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?