Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nordisk Master i offentlig förvaltning, ledarskap och digitalisering

Den nordiska master i offentlig förvaltning, ledarskap och digitalisering är ett forskningsfokuserat masterprogram om 120 högskolepoäng.

Programmet bedrivs i gemensam regi mellan Göteborgs universitet, NORD universitet i Bodø (Norge) och Åbo Akademi universitet (Finland). Programmet riktar sig till studenter som har en samhällsvetenskaplig bakgrund och syftar till att förbereda studenter för olika former av professionellt arbete inom såväl akademin som offentliga organisationer.

Programmet ger studenter en värdefull insikt om teori och praktik, med fokus på offentlig förvaltning, offentliga finanser, budgetering och styrning. De olika nordiska välfärdsmodellerna är integrerade löpande i programmet och utgör ett fokus för hur offentliga organisationer påverkas av och anpassar sig till digitaliseringsprocesser.

Läs mer om programmet på de engelska sidorna.

Ansök här.

Kontaktinformation

Tom Karlsson,
Studierektor

+46 31 786 5635
tom.karlsson@spa.gu.se

Sprängkullsgatan 19 , 41123 Göteborg

Sidansvarig: Henrik Sandgren|Sidan uppdaterades: 2019-09-24
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?