Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen till Göteborgs universitet och Förvaltningshögskolan!

På denna sida finns praktisk information som du kan ha användning för inför dina studier hos oss vid Förvaltningshögskolan.

Vårterminen börjar den 15 januari 2018 vid Göteborgs universitet. Schema, kursplaner och litteraturlistor kommer att finnas tillgängligt i december 2017 i Göteborgs universitets lärplattform, GUL.

Introduktion ges till dig som är ny student i Kandidat-programmet den 11 januari 2018, kl 13.15-16.00 i Hörsal: Dragonen, Sprängkullsgatan 19. 

Läs mer om programmen och kurserna i GUL: 
Kandidatprogrammet i offentlig förvaltning

Masterprogrammet i offentlig förvaltning

Fristående kurser i offentlig förvaltning

Registrering

Det är när du registrerar dig som du slutgiltigt tackar ja till din plats och blir student. Registreringen är obligatorisk för att du ska kunna börja ditt program eller på din kurs. 

Du som antagits till studier i Kandidatprogrammet i offentlig förvaltning, Masterprogrammet i offentlig förvaltning eller fristående kurser vid Förvaltningshögskolan får närmare information om hur du registrerar dig i det informationsmaterial som skickas till dig via e-post ett par veckor före terminsstart.

Aktivera ditt studentkonto

Om du är ny vid Göteborgs universitet aktiverar du ditt studentkonto via antagning.se med de inloggningsuppgifter du använde vid anmälan. Studentkontot ger dig tillgång till universitetets webbtjänster.
Här hittar du information om hur du aktiverar ditt studentkonto

Studievägledning och studentservice

Som student vid Förvaltningshögskolan erbjuds du information och stöd för att du lättare ska kunna genomföra din utbildning. 
Läs mer här

Kom igång som ny student

Här hittar du den viktigaste informationen för att din studiestart ska bli så bra som möjligt.

Kontaktpersoner

Malgorzata Erikson
proprefekt med ansvar för utbildning på grund- och avancerad nivå.
malgorzata.erikson@spa.gu.se

 

Studieadministration
Lena Bandgren och
Annika Johansson
studieadmin@spa.gu.se

Studievägledning
Malgorzata Erikson (tf)
studievagledning@spa.gu.se

Sidansvarig: David Karlsson|Sidan uppdaterades: 2017-12-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?