Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Förvaltningshögskolans dag 2013

Strategi för hållbar framtidsutveckling!


Tid: Torsdagen den 25 april 2013
Plats: Konferenscentrum Wallenberg, Medicinaregatan 20 A
Program

Bilder från föredragen:
Cregård
Cullberg
Gustafsson
Reuterswärd
Zapata

 

Förvaltningshögskolans dag 2013 hade temat Strategi för hållbar framtidsutveckling!

Förvaltningshögskolans dag är en del i det samarbete som startade 1995 mellan Förvaltningshögskolan och de tolv samarbetsorganisationerna: Ale kommun, Göteborgs Stad, Lerums kommun, Härryda kommun, Kungälvs kommun, Partille kommun, Lilla Edets kommun, Mölndals stad, Öckerö kommun, Stenungsunds kommun, Tjörns kommun samt  Västra Götalandsregionen.


Förvaltningshögskolans dag syftar till att sprida och diskutera kunskap om offentlig förvaltning – som ämne och som område. Det betyder att, förutom att vi presenterar den forskning som görs inom våra egna forskningsplattformar, vi också vill föra fram andra forskare och kunskapsbyggare inom aktuellt tema.
 

Kunskapsutvecklingen förvaltas i en anda av samarbete där Förvaltningshögskolans uppdrag - att utbilda studenter för offentlig verksamhet - berikas genom en ständigt pågående diskussion och ett utbyte mellan praktisk erfarenhet och akademisk forskning. Förvaltningshögskolan anlitas för utbildnings- och forskningsuppdrag inom exempelvis offentligt ledarskap, kommunal utveckling, utvärdering, tillsyn och revision vilket i sin tur bidrar till aktualitet i utbildningen. Tack vare denna samverkan har Förvaltningshögskolan möjlighet att knyta an till de stora framtidsfrågorna på förvaltningens dagordning.

Sidansvarig: Henrik Sandgren|Sidan uppdaterades: 2014-05-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?