Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Förvaltningshögskolans dag 2012

Datum: Torsdagen den 10 maj 2012
Plats: Konferenscentrum Wallenberg, Medicinaregatan 20 A

Pris för bästa nyttiggörande av forskning i offentlig förvaltning

Förvaltningshögskolans pris för bästa nyttiggörande av forskning i offentlig förvaltning 2012 tilldelades Sten Jönsson för att som pionjär lagt grunden för forskning i offentlig förvaltning.

Stens tidiga intresse för svensk offentlig förvaltning, särskilt i Västsverige, banade väg för det som idag har kommit att bli forskning i offentlig förvaltning med inriktning mot organisering och management. Under fyra decennier har hans inspirerande forskning, med nydanande metoder och angelägna resultat, utvecklat svensk, offentlig sektor. Han har också varit en eldsjäl bakom framväxten av dagens utbildning i offentlig förvaltning. Årets pristagare har i sin gärning på ett genomgripande sätt påverkat både praktiken inom offentlig förvaltning och forskningen om densamma.

Priset var ett verk i glas av konstnären Elinor Andersson och prisutdelare var Hans Bergfelt, ordförande i Förvaltningshögskolans råd och kommunstyrelsens ordförande i Mölndal.

 

Mer information

Program


Sidansvarig: Henrik Sandgren|Sidan uppdaterades: 2014-07-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?