Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Förvaltningshögskolans dag

Förvaltningshögskolans dag är ett led i att sprida kunskap och skapa mötesplatser mellan praktiker och akademiker. Dagen har startas inom ramen för Förvaltningshögskolans samarbetsavtal med kommunerna i Göteborgsregionen samt Västra Götalandsregionen (KOLV).

Förvaltningshögskolans dag är kostnadsfri. Vi bjuder på föreläsningar, lunch och fika. Du får också tillfälle att delta i diskussioner och ställa frågor till forskare från Förvaltningshögskolan samt praktiker. Varje år delas också Förvaltningshögskolas pris ut för nyttiggörande av forskning i offentlig förvaltning.

Vi vänder oss särskilt till förtroendevalda och tjänstemän i kommuner i Göteborgsregionen och i Västra Götalandsregionen – det vill säga våra samarbetspartners, men vi välkomnar också alla inom Göteborgs universitet, såväl personal som studenter, liksom intresserade från andra myndigheter och företag.


Förvaltningshögskolans dag 2020

Årets tema:

Etik i kommunal politik och förvaltning

Datum:

8 oktober 2020

Mer information om Förvaltningshögskolans dag 2020 kommer.

 

Se inspelade föreläsningar från Förvaltningshögskolans dag 2019 här

Kontaktpersoner

Louise Skoog
tel. 031-786 38 68
louise.skoog@spa.gu.se

 

Sidansvarig: Henrik Sandgren|Sidan uppdaterades: 2019-10-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?