Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Förvaltningshögskolans dag

Förvaltningshögskolans dag är ett led i att sprida kunskap och skapa mötesplatser mellan praktiker och akademiker. Dagen har startas inom ramen för Förvaltningshögskolans samarbetsavtal med kommunerna i Göteborgsregionen samt Västra Götalandsregionen (KOLV).

Förvaltningshögskolans dag är kostnadsfri. Vi bjuder på föreläsningar, lunch och fika. Du får också tillfälle att delta i diskussioner och ställa frågor till forskare från Förvaltningshögskolan samt praktiker. Varje år delas också Förvaltningshögskolas pris ut för nyttiggörande av forskning i offentlig förvaltning.

Vi vänder oss särskilt till förtroendevalda och tjänstemän i kommuner i Göteborgsregionen och i Västra Götalandsregionen – det vill säga våra samarbetspartners, men vi välkomnar också alla inom Göteborgs universitet, såväl personal som studenter, liksom intresserade från andra myndigheter och företag.


Förvaltningshögskolans dag 2020

Årets tema:

Etik i kommunal politik och förvaltning

På grund av rådande omständigheter är många detaljer kring Förvaltningshögskolans dag fortfarande oklara. Mer information om detta kommer att publiceras löpande här.

 

Se inspelade föreläsningar från Förvaltningshögskolans dag 2019 här

Kontaktpersoner

Louise Skoog
tel. 031-786 38 68
louise.skoog@spa.gu.se

 

Sidansvarig: Henrik Sandgren|Sidan uppdaterades: 2020-06-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?