Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Samverkan

Förvaltningshögskolan bedriver både forskning och utbildning i nära samarbete med det omgivande samhället. Samverkan mellan universitet och samhälle är en drivande idé bakom Förvaltningshögskolan.

Förstärkt förvaltningsforskning och mer kvalificerad förvaltningsutbildning i Västsverige

Förvaltningshögskolan har sedan 1995 ett samarbetsavtal med kommuner i Göteborgsregionen och Västra Götalandsregionen. Avtalet ger institutionen möjligheter till utveckling av forsknings- och utbildningsverksamheten och har varit av stor betydelse för den expansion och kvalitetsutveckling som skett inom Förvaltningshögskolan. Läs mer här

Förvaltningshögskolans pris för nyttiggörande av forskning i offentlig förvaltning

Förvaltningshögskolans Råd för forskning och utbildning inom samverkansprojektet ”Förstärkt förvaltningsforskning och mer kvalificerad förvaltningsutbildning i Västsverige (KOLV)” har instiftat ett pris för nyttiggörande av forskning i offentlig förvaltning. Läs mer här.

Nationella nätverket i offentlig organisation och styrning

Det nationella nätverket i offentlig organisation och styrning (Noos) är ett tvärvetenskapligt samverkansnätverk mellan samhällsvetenskapliga institutioner vid svenska universitet och högskolor. Målgruppen för Noos aktiviteter är doktorander och handledare som forskar om offentlig organisation, förvaltning och styrning i bred bemärkelse, oavsett vilken ämnestillhörighet de har. Noos huvudsyfte är att genom samverkan främja kunskapsutbyte, kunskapsutveckling och nätverksbyggande inom forskningsområdet. Läs mer här

Kontaktinformation

Postadress:

Box 712, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Sprängkullsgatan 19

Telefon:
031-786 0000

Fax:
031-786 4719

Sidansvarig: Henrik Sandgren|Sidan uppdaterades: 2017-04-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?