Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Samverkan vid Förvaltningshögskolan

Att samverka med det omgivande samhället är en viktig del av Förvaltningshögskolan, både på forskningssidan och i utbildningen. Här kan du läsa om några av våra samverkansprojekt.

Alumnverksamhet

Har du studerat vid Förvaltningshögskolan kan du anmäla dig till vårt alumnnätverk. Då får du vårt nyhetsbrev, blir inbjuden till event där du kan träffa andra alumner, och mycket mer.
Läs mer om alumnverksamheten här.

Forskarnätverk

Förvaltningshögskolan deltar i flera nätverk och samarbeten med andra forskare, universitet och högskolor runt om i världen.
Läs mer om våra forskarnätverk här.

Förvaltningshögskolans dag

Varje år ordnas Förvaltningshögskolans dag, som är en heldag med föreläsningar, mingel med mera. Syftet är att sprida kunskap och skapa en mötesplats mellan praktiker och akademiker.
Läs mer om Förvaltningshögskolans dag här.

Förvaltningshögskolans pris

I samband med Förvaltningshögskolans dag delas också Förvaltningshögskolans pris ut, som går till en praktiker eller akademiker som nyttiggjort forskning inom offentlig förvaltning.
Läs mer om Förvaltningshögskolans pris här.

Förvaltningshögskolans råd för forskning och utbildning (KOLV)

Sedan 1995 har Förvaltningshögskolan ett samarbetsavtal med Västra Götalandsregionen och kommuner i Göteborgsregionen. Avtalet bidrar till utveckling av forsknings- och utbildningsverksamheten, och har haft stor betydelse för utvecklingen inom Förvaltningshögskolan.
Läs mer om KOLV här.

Lunchseminarium

Två gånger per termin anordnar Förvaltningshögskolan lunchseminarium, där föreläsare håller presentationer med tid för frågor.
Läs mer och se inspelade lunchseminarier här.

Nationella nätverket i offentlig organisation och styrning (Noos)

Noos är ett tvärvetenskapligt samverkansnätverk mellan samhällsvetenskapliga institutioner vid svenska universitet och högskolor. Huvudsyftet är att främja kunskapsutbyte, kunskapsutveckling och nätverksbyggande inom forskningsområdet.
Läs mer om Noos här.

Podcast

Sedan slutet av 2018 har Förvaltningshögskolan en egen poddradio, som behandlar allt som rör offentlig förvaltning.
Lyssna på podden här.

Samverkanspartners

Offentlig förvaltning är ett flervetenskapligt och till stor del tillämpningsorienterat ämne. Naturligt nog samverkar därför Förvaltningshögskolan brett med både det omgivande samhället och andra akademiska institutioner.
Läs mer om några av våra samverkanspartners här.

 

Kontaktinformation

Oskar Svärd.
Samverkansansvarig
oskar.svard@spa.gu.se
031-786 4485
0766-184485

 

Sidansvarig: Henrik Sandgren|Sidan uppdaterades: 2019-03-28
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?