OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!

Information till studenter om distansundervisning HT20

Nyhet: 2020-06-11

Information till Förvaltningshögskolans studenter:

Följande gäller undervisningsrelaterade aktiviteter på Förvaltningshögskolan under hösten 2020:

1. All undervisning vid Förvaltningshögskolan sker på distans halva höstterminen. Alltså hela perioden fram till brytpunkten för 15hp/10 veckor strax efter den 31 oktober.
2. Ingen undervisning, handledning, examination eller annan studentaktivitet vid Förvaltningshögskolan kommer att undantas och ges på campus.
3. Vad som gäller för terminens andra hälft vet vi inte nu. Det är inte omöjligt att vi undervisar på campus då. Rektor kommer att fatta sitt beslut i slutet av augusti och sedan kommer prefektbeslutet kort efter det.