Är du nyantagen student till vårterminen 2018?

Nyhet: 2017-12-12

Institutionen kommer först efter urval 2 att skicka ut välkomstbrev med information om programintroduktion, kursstart, registrering med mera till den e-postadress som du angivit till antagning.se. Detta sker cirka den 29 december 2017.

Kom ihåg att svara på ditt antagningsbesked (gäller urval 1) senast den 19 december 2017! Du svarar via antagning.se. Kontrollera då också att dina kontaktuppgifter är korrekt inlagda.

Institutionens utbildningsprogram startar i vecka 3. Information om terminsstart står att läsa i kalendern.

Sidansvarig: David Karlsson|Sidan uppdaterades: 2017-11-29