Är du doktorand och intresserad av offentlig förvaltning?

Nyhet: 2018-10-11

Är du doktorand eller handledare inom samhällsvetenskap, och vill lära dig mer frågor som rör den offentliga sektorn? Då kan anmäla dig till årets NOOS-seminarium!

Förvaltningshögskolan är koordinator i Nätverket i Offentlig Organisation och Styrning (NOOS), som är ett nätverk mellan samhällsvetenskapliga institutioner vid universitet och högskolor i Sverige. Varje år hålls en konferens riktad till doktorander och handledare som är intresserade av frågor som rör den offentliga sektorn.

I år hålls NOOS-seminariet för nionde gången, den här gången på Umeå universitet den 4-5 februari 2019.

För mer information och anmälan, gå vidare till Umeå universitet.
Du kan också läsa mer på vår sida om NOOS.