Lunchseminarium: Folkets främsta företrädare

Seminarium

David Karlsson berättar om hur det står till med den svenska demokratin ur våra politikers perspektiv.

Med utgångspunkt i den nyutkomna antologin "Folkets främsta företrädare" berättar David Karlsson om hur det står till med den svenska demokratin ur våra politikers perspektiv.

Regeringsbildningen under hösten 2018 har satt den svenska parlamentariska demokratin på tuffa prov - men forskningen visar också att trots utmaningarna är det mycket som fungerar väl och går i rätt riktning.

Antologin bygger på analyser av Riksdagsundersökningen, men även resultat från Kommun- och landstingsfullmäktigeundersökningen kommer att presenteras.

Under seminariet bjuds du på vegetarisk lunch samt ett exemplar av boken. Deltagande är gratis men kräver föranmälan.

Föreläsare: David Karlsson

Datum: 2018-12-05

Kategorier: Samhällsvetenskap

Arrangör: Förvaltningshögskolan

Plats: Sal B228, Sprängkullsgatan 19

Ytterligare information:
Lunchseminarium5dec2018(4Mb).jpg

Sista anmälningsdag: 2018-11-28 kl. 23:59.

Kontaktperson: Eren Firtin

Antal platser: 48 (Varav 9 är bokade)

Boka plats/anmäl dig

Sidansvarig: Henrik Sandgren|Sidan uppdaterades: 2012-06-25