Alumnåterträff: Hållbar offentlig förvaltning

Seminarium

Förvaltningshögskolan bjuder under GU:s hållbarhetsvecka in alumner och studenter till en After work och ett panelsamtal med efterföljande mingel.

Vi får möta vår alumn Daniela Fjellman tillsammans med studentkårens ordförande Matilda Svanberg i en paneldiskussion ledd av Förvaltningshögskolans Oscar Svärd om vilka kompetensprofiler som kommer att efterfrågas om tio år.

Daniela Fjellman är en av flera hundra alumner från Förvaltningshögskolan, och är idag miljöcontroller på Nordens största hamn; Göteborgs Hamn. Vilken nytta har hon haft av olika delar av sin utbildning i de arbetsuppgifter hon har idag? Vilka kompetenser kommer framtidens chefer att behöva, och vilka förväntningar har dagens studenter på sina framtida arbeten?

Seminariet riktar sig till alumner och studenter vid Förvaltningshögskolan.

Föreläsare: Daniela Fjellman

Datum: 2018-09-27

Kategorier: Samhällsvetenskap

Arrangör: Förvaltningshögskolan

Plats: Sprängkullsgatan 19, i entrén

Ytterligare information:
inbjudan_alumn.jpg

Sista anmälningsdag: 2018-09-20 kl. 23:59.

Kontaktperson: Ylva Norén Bretzer

Antal platser: 100 (Varav 0 är bokade)

Boka plats/anmäl dig

Sidansvarig: Henrik Sandgren|Sidan uppdaterades: 2012-06-25