Tillsyn i teori och praktik 7,5 hp

Kursen riktar sig till myndigheter och enheter med gransknings- och tillsynsuppdrag. Kursen Tillsyn i teori och praktik 7,5 hp är en forskningsbaserad och praktiknära utbildning som:

* utvecklar och stärker kursdeltagarens professionella roll som tillsynare;
* problematiserar och sätter in tillsynsuppdraget i ett samhällspolitiskt sammanhang;
* utvecklar kursdeltagarens möjligheter att reflektera över och kritiskt granska val av tillsynstema och tillsynsmetoder i det praktiska tillsynsarbetets olika faser, och;
* tar kursdeltagarens kunskaper i anspråk för en aktiv undervisningsform.

Förvaltningshögskolans tillsynsutbildningar är de enda i sitt slag i Sverige, och har även fått stor uppmärksamhet i övriga Norden. Kursen har givits under åtskilliga år med mycket goda resultat, bland annat i samarbete med Tillsynsforum.

För mer information kontakta oss:

Kursansvarig Vicki Johansson, professor 031-786 1596
e-post: vicki.johansson@spa.gu.se