Exjobb, uppsatser och praktik

Förvaltningshögskolan har sedan 1995 ett samarbetsavtal med kommuner i Göteborgsregionen samt Västra Götalandsregionen. Avtalet ger institutionen möjligheter till utveckling av forsknings- och utbildningsverksamheten och har varit av stor betydelse för den expansion och kvalitetsutveckling som skett inom Förvaltningshögskolan.

Här hittar du information om exjobb, praktik och uppsatser vid våra samverkanskommuner och på flera andra offentliga eller privata organisationer.

Om du har något förslag på exjobb eller dylikt vänligen kontakta Förvaltningshögskolans samverkansansvarige Oskar Svärd för ytterligare information.