Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Seminarier vid Förvaltningshögskolan

En viktig del i forskningsverksamheten vid institutionen är de seminarier där forskningen diskuteras i kollegial miljö. På Förvaltningshögskolan finns tre olika seminarier.

Högre Seminariet är det samlande seminariet för samtliga forskare, lärare och doktorander vid institutionen. Det huvudsakliga syftet med seminariet är att diskutera forskningsfrågor relevanta för den forskning som bedrivs vid Förvaltningshögskolan.

Seminariet sammanträder på onsdagar, normalt en gång i månaden. Högre seminariet är öppet för allmänheten.

Ordförande är Emma Ek Österberg, Gary Kokk och Petra Svensson.

Arbetsseminariet OASEN (Offentlig Administration-SEmiNariet) är ett arbetsseminarium där doktorander och forskare kopplade till Förvaltningshögskolan lägger fram texter under arbete.

Ordförande är David Karlsson. 

Arbetsseminariet FREJA är ett är ett arbetsseminarium där doktorander och forskare kopplade till Förvaltningshögskolan lägger fram texter under arbete. Freja handlar ofta om – men begränsas inte till - den offentliga sektorns styrning och organisering från ett public management perspektiv

Ordförande är Patrik Zapata.

 

 

 

Sidansvarig: David Karlsson|Sidan uppdaterades: 2016-02-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?