Förvaltningshögskolan utvärderar ESF-projekt inom äldreomsorg

Nyhet: 2017-01-07

Leder delaktighet och empowerment till bättre hälsa och lärande inom äldreomsorgen?

Förvaltningshögskolan utvärderar ESF-projektet ”Den visa organisationen” som genomförs inom äldreomsorgen på Norra Hisingen.

Med de övergripande målen ”kompetensförsörjd verksamhet” och ”arbetsmiljö som bidrar till god hälsa” genomförs under tre år utvecklingsarbete kopplat till såväl arbetsorganisering som ledarskap, medarbetarskap och lärande.

Fokus kommer särskilt att vara på delaktighet och empowerment för medarbetarna.

Utvärderingen utförs i form av följeforskning av Carina Abrahamson Löfström, universitetslektor vid Förvaltningshögskolan, och slutrapporteras i februari 2019.

Sidansvarig: David Karlsson|Sidan uppdaterades: 2014-03-03